De Christen- en Christinnereis in Roemenië

Onze kleine A6 uitgave met een beknopte vertelling over de de Christen- en de Christinnereis is aangekomen in het Hongaars-sprekende gedeelte van Roemenië. Het is mooi om te zien hoe blij deze kinderen hiermee zijn!

Nieuw: pocketeditie Christenreis en Christinnereis

Nieuw in ons assortiment: de volledige Nederlandse vertaling van de Christenreis in handige pocketeditie. Door het kleine formaat en de zachte omslag is deze uitgave perfect om bijvoorbeeld op reis te lezen of om uit te delen als evangelisatieversie. Met meer dan 75 prachtige, grote, full-colour illustraties door A. Burghout.

Nu slechts €5,-!

Klik hier om meteen te bestellen!

De Christenreis op Sicilië

Enkele foto's van de recente overhandiging van Bijbels en boekjes van de John Bunyan Stichting aan vluchtelingen op Sicilië. Ook werden er opnieuw presentaties gegeven over de betekenis van de Christenreis. De vraag is enorm: we drukken regelmatig nieuwe evangelisatieboekjes in diverse talen. Uw bijdrage wordt gewaardeerd!

Bezoek aan vluchtelingen op Sicilie

Hier volgen enkele foto's van de overhandiging van Engelse Bijbels en kleine boekjes van de Christenreis van John Bunyan aan vluchtelingen op het Italiaanse eiland Sicilie. Een medewerker van de stichting heeft ook een lezing gehouden over de betekenis van de Christenreis.

Een drukke dinsdag bij de Bunyan Stichting

De vrouwenvereniging van de Christelijk Gereformeerde Kerk uit Leerdam bezocht dinsdag 24 mei de Bunyan Stichting.

Na de lezing over de Christinnereis van dhr. Schipaanboord kreeg de vrouwenvereniging van de Gereformeerde Gemeente uit Boskoop een rondleiding door de expositieruimte.

Jong bezoek bij de Bunyan Stichting!

26 april 2016

Vandaag hadden we een enthousiaste groep van zo'n 50 kinderen uit Ochten van 8-12 jaar op bezoek. Na wat gedronken te hebben, kregen ze een uitgebreide presentatie over de Christenreis, die ze de afgelopen jaren behandeld waren. Daarna volgde een bezoek aan de expositie.

Ook op bezoek komen? Dat kan elke zaterdag van 10.00-16.00. Groepen graag even bellen!

Foto's project Roemenië

Onlangs zijn er in Bogdand - Roemenie, evangelisatieboekjes van onze stichting uitgedeeld. De plek waar ze uitgedeeld zijn is een bejaarden-centrum genaamd "Pro Senectute" hetgeen betekent: "Voor de ouderen" In deze dagopvang voor ouderen komen -afhankelijk van het weer en de tijd van het jaar- tussen de 25 en 40 ouden van dagen,die hier Bijbelstudies doen, zingen, af en toe een spelletje doen, enz. Dit tehuis wordt mede onderhouden door instellingen uit Engeland (Weston Super Mare), Zweden (Stockholm) en Nederland (Vriezenveen en Rijssen).

Dit project is uitgevoerd door: Stichting Lele Baratjai (www.slb.nl )

Roemenie 8

Roemenie 9

Roemenie 10

Roemenie 11

Roemenie 12

Roemenie 15

BLIJVENDE EXPOSITIE IN KOOTWIJKERBROEK

In het Reformatorisch Dagblad van 3 Oktober 2012 stond hierover een artikel. Zie onderstaande link voor het artikel inclusief foto's.

Klik hier voor het artikel.

Bezoek onze unieke expositie van 250 schilderijen van de Christenreis, de Christinnereis, de Bijbelse geschiedenissen en het Groot Bijbels Dagboek. Iedereen is hartelijk welkom.

We zijn ELKE ZATERDAG geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 2,-  voor volwassenen. Kinderen en jongeren (onder de 18 jaar) zijn gratis.

Indien u met een groep (jeugdvereniging, vrouwenvereniging, schoolklas) wilt komen, zijn we ook op afspraak open.